Undervisning for barn

Dato for siste oppdatering av artikkelen Oppdatert juni 8, 2020

Hvis vi skal unngå sykdom etter flåttbitt, må vi forebygge. Derfor har vi laget læringsressurser rettet mot barn. Ressursene på denne siden er gratis og fritt tilgjengelig for alle som ønsker å bruke dem.

 

Lær barn om flått

Forebygging er viktig og vi vil gjerne at barn skal få god informasjon om flått og flåttbårne sykdommer. Derfor har vi laget læringsressurser for barn. Utviklingen av resursene er gjort i samarbeid med Flåttsenteret og Regional kompetansetjeneste for pasient- og pårørendeopplæring ved Sørlandet Sykehus. Arbeidet er en del av ScandTick Innovation, som er det største forskningsprosjektet på flått og flåttbårne sykdommer i Skandinavia.

Jobber du med barn og unge? Da kan du bruke e-læringskurset, quiz og kahoot om flått i undervisingssammenheng, som for eksempel  i klasserommet eller i speidergruppa. Alle resursene er gratis og har blitt kvalitetssikret av fagpersoner. Ressursene er også tilgjengelige på svensk og dansk.

Du kan også bestille flått med FLÅTTVETTREGLENE! Dette er små kort formet som flått, med Flåttvettregler på baksiden. Flåttvettreglene er ypperlige til å deles ut i klasserommet i forbindelse med undervisningen.

E-læring

Quiz

Kahoot

 

 

 


Undervisningsmateriellet for barn er laget med støtte fra

logo-oppstilling