Pille Taba

Dato for siste oppdatering av artikkelen Oppdatert mars 23, 2023

Vær klar til flåttsesongen! Den 30. mars, kl.15-16.30, skal Nevrologisk avdeling ved Oslo Universitetssykehus og Flåttsenteret arrangere seminar om Borreliose og TBE. Målgruppen er leger og annet helsepersonell som har interesse for flått og flåttbårne sykdommer. Professor Pille Taba, nevrolog ved University of Tartu (Estland), er en av Europas fremste eksperter på TBE. Hun har blant annet vært sentral i utarbeidelsen av europeiske retningslinjer for TBE. Randi Eikeland, nevrolog og leder av Flåttsenteret, er Norges fremste ekspert på nevroborreliose. Foredragene holdes på engelsk. Tittel på foredrag: Diagnosis and management of tick-borne encephalitis (Pille Taba), Lyme Borreliosis – recent progress and remaining challenges (Randi Eikeland). Sted: Rikshospitalet B (1. etasje): Seminarrom 3 B1.1017