Digital undervisning om TBE

Dato for siste oppdatering av artikkelen Oppdatert april 6, 2022

Onsdag 27.april, kl.13-16, inviterer det svenske Hjerneskadeforbundet «Hjärnkraft» til digital undervisning om TBE. Målgruppen er TBE-pasienter, familie og andre pårørende samt helsepersonell, beslutningstakere og politikere. Undervisningen foregår på Zoom. Det er gratis å delta. Klikk her for å melde deg på. Foredragsholdere: Malin Veje, infeksjonslege ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Gøteborg. Foredrag: Vad som sker i kroppen från bett till TBE-infektion? Per Hamid Ghatan, spesialist i rehabiliteringsmedisin og hjerneforsker ved Bragée klinikken i Stockholm. Foredrag: Vad som händer i hjärnan under en pågående TBE-infektion och därefter?. Madelaine Nyremo og Thomas Brenemark, tidligere TBE-pasienter som forteller om sine erfaringer.