Vi tilbyr digitale foredrag/kurs om flått og flåttbårne sykdommer

Dato for siste oppdatering av artikkelen Oppdatert desember 21, 2021

På grunn av koronapandemien har vi frem til nå ikke hatt mulighet til å holde fysiske foredrag/kurs. Vi tilbyr derfor foredragene og flåttkursene våre digitalt. Du lærer altså like mye om flått og flåttbårne sykdommer som på det fysiske kurset, men i koronatrygge omgivelser. Vi kan holde kurs på følgende plattformer: Mikrosoft Teams, Skype, Zoom. Alle foredrag og kurs er gratis, men vi ønsker helst et minimum av 10 deltakere per foredrag/kurs.

Hva inneholder kurset?

Vi kan skreddersy innhold og lengde på foredrag/kurs etter målgruppen. I foredrag/kurs fokuserer vi på fakta om flått generelt, samt symptomer, diagnostikk og behandling av flåttbårne sykdommer. Vi tilpasser etter ønske og behov. Her er noen eksempler på innhold:

  • Fakta om flått
  • Flåttbekjempelse og forebygging
  • Borreliose – symptomer, diagnostikk og behandling (Erytema migrans, nevroborreliose, borrelia artritt, borrelia karditt)
  • TBE – symptomer, diagnostikk, vaksine
  • Andre mer sjeldne flåttbårne sykdommer (anaplasmose, neoerlichiose, babesiose, rickettsiose etc).
  • Langvarige plager etter flåttbåren sykdom
  • Utfordringer knyttet til diagnostikk
  • Forskning på flått og flåttbårne sykdommer

Målgruppe

Målgruppen kan være allmennleger eller alle ansatte på et legekontor, annet helsepersonell (f.eks fysioterapeuter, farmasøyter), ansatte i spesialisthelsetjenesten (nevrologer, barneleger, hudleger etc), foreninger, lag eller andre interesserte.

Ønsker du å bestille foredrag/kurs eller ønsker du mer informasjon?

Send oss en uforpliktende e-post: flatt@sshf.no. Du kan også ringe oss på 38073329/47719461