Delta i spørreundersøkelsen vår om flått og kjæledyr

Dato for siste oppdatering av artikkelen Oppdatert mars 13, 2020

Vi er interessert i vite mer om folk sitt forhold til flått og kjæledyr (hund og katt). Spørreundersøkelsen presenteres på NordTick, en nordisk flått konferanse som skal arrangeres på Fevik Strand Hotel i mai. Under konferansen skal vi ha en åpen workshop med tema «Flått og våre firbeinte familiemedlemmer», hvor vi skal ha fokus på flått og flåttbårne sykdommer hos kjæledyr. Workshopen er gratis og åpen for alle.

Klikk her for å delta i undersøkelsen.

NB: Vi har tidligere lagt ut informasjon om at alle som deltar i spørreundersøkelsen vår er med i trekningen av gratisbilletter til Camp Villmark 2020, Norges største messe for jakt- og friluftsliv. Vi har nå fått beskjed om at arrangøren har valgt å avlyse årets messe grunnet conoravirus-situasjonen. Som en trøstepremie trekker vi derfor ut 10 vinner som får flåttfjerner til hund og katt. Husk å oppgi e-post adressen din dersom du ønsker å være med i trekningen.